Sunday 24 August 2008

Sveria...

A petició del Subijini Xecknik obrirem un apartat de la visita del Comando Metralleta a les gèlides terres nórdiques...A Suècia és on es va anar formant el Comando instigat per les antigues batalles vikingues i portat al l'època actual de guerres inacabables de la raça humana.




16 comments:

Anonymous said...

Les guerres de la humanitat seran inacabables però a vosaltres se us veu acabadets, sobretot si a les vostres fotos afegiu les de les jovenetes nòrdiques ... Però seguiu somiant, potser algun dia sereu com el Briatore ...

AK-47

Unknown said...

MARIUS KOLLONS DEIXA DE DIR TONTERIES I POSAS'T A TREBALLAR!!!

Anonymous said...

Doncs jo trobo que, per l'edat que teniu, esteu prou "bonorros". Així que encara podeu donar molta guerra!!

Anonymous said...

Docs, jo penso que molta boquilla.... bons, sí que estan! peró......van estar massa temps am novia iiiii.....necessiten molt i molt rodatje. jiji...així queeeee nois: SALUT I FORÇA AL CANUT!!!!

Anonymous said...

Veig que si no fos pels meus comentaris aquest blog romandria a la xarxa tan estèril com algunes de les vostres relacions amb fèmines. Per cert, no confieu mai un secret a una dona ... Traidora!!

AK-47

Anonymous said...

PD: I sobre la meva identitat, llegiu la viquipèdia:

"L'AK-47 és famós per la seva gran fiabilitat; suporta condicions atmosfèriques molt desfavorables, sense cap incident; s'ha demostrat que l'arma continua disparant tot i ser llançada al fang, submergida en aigua i atropellada per un tanc. Alguns exemplars amb desenes d'anys de servei actiu, no presenten cap problema. L'arma és molt segura i permet a un tirador mitjà arribar a un blanc humà a 400metres de distància."

AK-47

Anonymous said...

Després del teu últim comentari crec que hauries de donar el teu nom, cognom, adreça, aficions, estudies o treballes, mòbil, etc.....AK-47 Idendifíquet SI US PLAU!!!!!!

Anonymous said...

Com és fàcil imaginar una arma com un AK-47 no està per disparar a l'aire ni per caçar pardals. Així que no hi donaré més informació si el blanc no s'identifica primer com a digne de tal arma. Com a franctirador no disparo al primer que es mou, com fa aquest famós comando metralleta.

AK-47

Anonymous said...

TRAIDORA? AI..AI..AI..MARIUS...QUE AQUEST PSEUDÒNIM NOMES PODIA SER TEU, I TAN PILLAT! JEJEJEJEJE

Anonymous said...

Desconec qui és aquest Màrius, però dubto molt que reuneixi les qualitats d'una veritable AK-47. Així que a partir d'ara no respondré a més comentaris que no es refereixin a mi amb el nom de guerra AK-47 per raons òbvies.


AK-47

Anonymous said...

Carai, si que ha donat tema aquesta secció.

Anonymous said...

Senyors, senyoretes i màkines de guerra...una mica de pau! K no passa res!

Cesc

Anonymous said...

Ara si que veig que la polèmica s'ha acabat. A l'AK-47 li fallen les bales.

Anonymous said...

L'AK-47 està disparant per tot el blog i no sembla que se m'acabin les bales ... Així que aneu en compte que no se n'escapi cap. Recordeu que en el grup es poden produir baixes no desitjables per perillós "foc amic". Així que assegureu els objectius i eviteu d'una vegada que es creuin les vostres bales.

AK-47 Generalfeldmarschall (consulteu la viquipèdia)

Anonymous said...

AK-47, AIXÒ VA PEL GUINARD, OI?

Anonymous said...

Això és un precepte de guerra. Va per qualsevol soldat que entri en combat. Informeu-vos! Ara, si preferiu jugar a les caniques, oblideu-lo.

AK-47