Monday 11 August 2008

Bier party First Edition















La casita blanca dels pedregals va ser testimoni de l'orgia cervesera més gran del berguedà del que va del 2008. El mestre guinard ha estat denunciat a les autoritas per follunero i alborotador.

Gràcies a l'alt consum de frankfurts que feien de coixí amortint l'efecte de l'alcohol, la cosa va aguantar fins a altes hores de la matinada. Només l'intermitent pluja que va caure durant la nit va foragitar els convidats. Però el comando metralleta i alguns componetns del comando canyó van aguantar la tamborinada.

El Llobregat baixava tenyit de groc i agrumullat de tal manera que no es veia des de l'època dorada del tèxtil berguedà. Els peixos de colors van morir coagulats deguts a la manca d'oxigen a l'aigua, fent d'oliva rellena d'anxova dins la mortadela de llet de mata feluga ensupida dins l'escuma del cava que el Serra (el que arrossega els collons per terra) va portar.

Els veins van quedar aixordats. uns altaveus de prestància amenitzaven la festa; el xinxin del mestre martí els feia tambelajar, així com tots nosaltres tambalejavem entre cervesses. 50 litres van caure més la pluja de la nit.
Al Guinard li va tocar la grossa però no va anar a recollir el premit.

Apa ja n'hi ha prou. Si voleu saber alguna cosa més demane-ho al Guinard.

1 comment:

Anonymous said...

Els que estigueu interessats podeu guardar-vos les fotos que tenen bona resolució