Monday 11 August 2008

Menorca amb prestància - a la caça del parrús (segons el guiti)
















El comando metralleta mon ham anat a les tomàtiques i lletugues amb ciurons de Menorca. Calces avall i metralleta amunt. Guiats pel mestre Subijini ens varem endinssar ens els parrussos autòctons. Kina flora! I kin pinso! Pèl i pèl i pèl, totes les cales peludes...vam estar a sa peluda, sa fot-li fort, sa clatellot, sa bai, sa madrid, sa cova oscura, ...però no vam veure ni cala rafalet, ni cala mecarella i mecarelleta, ni galdana, ni en bosc,...perquè estaven plenes de gipies amb folre polar incorporat que si els del decathlon ho sabéssin en farien jerseis!

La pomada menorkina ens alleugeria els nostres mals humans, els que provenien de la dura jornada kaikana i els propis dels homes de la nostre espècie.

Aigo i més aigo, la pell salada la estovabem amb crema solar, autan i alguna ensalivada. Tostats els ciurons al sol els remullavem amb ses aigos cristalines des mar de menorka posats a estobar com si d'un estofat es tratés.

Si voleu saber alguna cosa més demaneu-ho al guinard. Rameres a remar!

Nos, ben arrecladets i depiladets, excepte el Guinard (que vam estar a punt de passar-li unes argelagues encesses) no erem ben volguts a les cala gipia peluda. Sort del Guinard que amb la seva pelambrera ens obria les portes dels arens menorkins.

No us depileu. On hi ha pèl hi ha alegria.

Apa, a10

Comando metralleta

4 comments:

Anonymous said...

Gràcies a les olimpíades tothom sap que 1 km en canoa es fa en uns minuts, de manera que no se a qui voleu enganyar si no vau fer més de 40 km en quasi una setmana. Publiqueu l'extracte de la vostra VISA i reconegueu d'una vegada que anàveu a la COMPRA no a la caça del parrús. A més, vau triar les econòmiques si ni es depilaven.
AK-47

Anonymous said...

Revelaré la teva identitat i se t'acabarà el pique amb les neneeeeeeeeeeeeeeeesss!!!

Anonymous said...

Guiti, fes el favor d'enviar les fotos als de cal castanyot de Menorca o passa l'adreça i ja ho farem.

Anonymous said...

Guiti, fes el favor d'enviar les fotos al Rodrigo de Madrid i a les nenes Basques